GEZICHTSBEHANDELINGEN

Basic

Basic programma: make up verwijderen, peeling, manual reiniging, aangepaste serum, masker, dag creme

45 € -behandelingsduur - 45 min.

Basic Extra 

Programma: make up verwijderen, peeling (aangepast tot huid: cavitatie of microdermabrasie), manual reiniging, desinfectie, sonoforesis, aangepaste serum, masker, serum en dag creme 

55 € -behandelingsduur - 60 min.

Luxe behandeling

Programma: hand scrub en masker met parafine op handen, make up verwijderen, peeling (aangepast tot huid: cavitatie of microdermabrasie of allebei), manual reiniging, desinfectie, sonoforesis, aangepaste serum, masker, serum, oog creme en dag creme

65 € -behandelingsduur - 75 min.

Zuurstofbehandeling

Het geheim van Madonna...

Door de huid te voorzien van extra zuurstof, wordt de celstofwisseling ondersteunt en gestimuleerd, wat een zeer positief effect heeft op de gezondheid van de huid en het gehele lichaam. De zuurstof voelt koel aan, is rustgevend voor de huid en geeft wangen dezelfde gezonde blosjes als van de buitenlucht. Daarom wordt het apparaat ook vaak door de sterren gebruik vlak voor de rode loper op gaan. Het zuurstofapparaat is zo populair bij alle celbs, omdat er meteen resultaat zichtbaar is. Het geeft sterren als Uma Thurman en Renee Zellweger een uniek en stralend "rode loper gezicht". Ook Madonna, Heather Locklear, Eva Longoria, Justin Timberlake, Channing Tatum staan op de groeiende lijst van beroemdheden die van deze behandeling houden, daarom wordt het

Madonna's Secret Treatment of Hollywood Oxygeen Facial genoemd.

Waarom Oxygen Zuurstofapparaat ?

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. De zuurstofgehalte in de lucht wordt steeds slechter, denkt bijvoorbeeld aan luchtvervulling wegens de uitlaatgassen in de stad. Dit heeft negatieve effecten op onze huid, zoals: verminderde celstofwisswling, verminderde bloedcirculatie, verslapping van de huid en een doffe teint. Ook naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces wordt geactiveerd. Dit gebeurt ook door invloeden van buitenaf als stress, roken, voedingspatroon of erfelijkheid.

Bio Oxygen of Zuurstof Therapie biedt een geweldig alternatief voor het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingredienten in de huid.

Vanaf nu is een kwalitatief en zeer hoogwaardig zuurstofapparaat Bio Oxygen bij Catherine Beauty Atelier verkrijgbaar.

De Resultaten na behandeling

Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming van de doorbloeding waardoor de huid zichtbaar direct verbetert. Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacterien en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.

Zuurstof zorgt als 'openzetter' van de porien voor de microcirculatie en de celvernieuwing.

  • Verbetert de calfuncties 
  • Hydrateert huid
  • Verbetert de doorbloeding 
  • Vermindert rimpels
  • Bevordert de microcirculatie 
  • Verfijnt poriestructuur
  • Verhoogt de huidelasticiteit 
  •  Verbetert contouren

Kuurverband

Het mooiste resultaat geeft de zuurstofbehandeling in kuurverband. Aangeraden wordt om de kuur 6 weken achter elkaar 1x per week te herhalen. Zo krijgt u een opbouwend effect voor een langer en effectiever eind resultaat. Belangrijk is wel om de kuur als onderhoud te blijven ondergaan, 1x per 6 weken en nog extra te onderhouden met het juiste geadviseerde product voor thuisgebruik.

Indicaties

De zuurstof oxygen behandeling is deschikt voor alle huidtypes, man en vrouw. De behandeling heeft een zeer positief effect op de huid met acne, littekens, rosacea, pigmentatie en fijne lijntjes.

Deze zuurstof oxygen behandeling bevat geen contra-indicaties en is toepasbaar op alle huidtypes.

Hoe werkt het?

*Oxygen Spray

Zuurstof spray injectie met fruitzuur en hylalurozuur

Met een spray wardt zuivere zuurstof in combinatie met de werkstoffen over de huid gespoten.

De specialist vult de oxygen gun met een serum samengesteld uit antioxidanten, amino-peptiden en nano-hydraten. Het apparaat brengt onder hoge druk een mengsel van zuurstof en het serum tot stand. De specialist sprayt deze effectieve combinatie over het gezicht van de klant. Tijdens een zuurstof behandeling wirden de werkstoffen met 93% - 98% zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid gebracht en wordt de huid direct hydrateert, waardoor de huid er jonger uitziet met een verstevigende zichtbare lift. Hierdoor is het resultaat van een behandeling extra lang zichtbaar.

*Oxygen infusion

Zuurstof non-invasieve injectie met zuurstofpen

Met een soort druk injectie wordt zuurstof onder druk (geheel pijnloos) in de huid gespoten.

Oxygen infusion maakt gebruik van de techniek waarbij door middel van de atmosferische druk die 2x meer intensief is dan de normale druk de zuurstof met een zuiverheid van 93% - 98%

wordt geinjecteerd. De geproduceerde druk zorgt dat oxygen moleculen kunnen worden geinjecteerd in de dermo epidermale cellen, zonder de huid te beschadigen.

*Zuurstof inhalatie

Zuurstof inhalatie

Met deze functie wordt een mengsel van 93% zuivere zuurstof geinhaleerd. Het zuurstofmasker kan ook tijdens een gewone behandeling in combinatie met elk gezichtsmasker gebruikt worden, waardoor het licham een extra energie-boost krijgt en alle werkstoffen effectief worden opgenomen. Het inhaleren van zuurstof levert een enorme bijdrage aan het verbeteren van het welzijn van de klanten.